SASTĀVDAĻAS (2 PERSONĀM) :
- 1/2 baltais sīpols
 - 1 ziedkāposts
 - 1 mango (der arī saldēts)
 - 100 g Indijas rieksti
 - 1 x bundža kokosreikstu piens
 - 2 ēdamkarotes karija pastas vai garšvielu maisījuma* (daudzumu var variēt pēc gaumes)
 
pasniegšanai :
- 1 laims
 - svaigs koriandrs, sakapāts
 - vārīti basmati rīsi vai citi graudaugi / pākšaugi
 
Pagatavošana :
- Mango nomizo, sagriez gabalos un sablendē.
 - Mango biezeni sajauc ar kokosriekstu pienu, karija pastu vai garšvielu maisījumu.
 - Pannā sakarsē olīveļļu. Apcep sīpolu ar šķipsniņu sāls uz vidējas uguns 5 min.
 - Pievieno rozetēs sadalītu ziedkāpostu, apcep 1 – 2 min.
 - Pievieno kokosriekstu pienu, kas sajaukts ar mango biezeni un garšvielām, buljonu un Indijas riekstus. Visu sautē uz vidējas uguns 25 – 30 min (līdz ziedkāposts mīksts).
 - Pasniedz ar gataviem graudaugiem, apslakot ar laima sulu un pārberot ar sakapātu koriandru.