Tako laiviņas ar tofu un saldo kartupeli

Tako laiviņas ar tofu un saldo kartupeli

VIena recepte no mūsu iknedēļas vakariņām!

SASTĀVDAĻAS (8 TAKO LAIVIŅĀM) :

  • 1 mazs sarkanais sīpols
  • 1 selerijas kāts, sakapāti
  • 1 ēdamkarote tomātu pasta
  • sāls pēc garšas
  • 1 ķiploka daiva, sasmalcināta
  • 400 g saldais kartupelis, sagriezts kubiņos
  • 1 x 400 g iepakojums sasmalcināti tomāti
  • 1 ēdamkarote sarkanais paprikas pulveris
  • * 1 tējkarote malti kajēnas pipari (nepievieno, ja nevēlies pikantu ēdienu)
  • 500 ml dārzeņu buljons
  • 360 g tofu, sasmalcināts
  • 8 tako laiviņas
  • svaigi salāti, zaļumi un laims pasniegšanai
  • *rīvēts Parmas siers pasniegšanai (ja vēlies vegānisku maltīti, tad nepievieno, vai pievieno rauga pārslas).

PAGATAVOŠANA :

  1. Pannā sakarsē olīveļļu. Apcep sīpolu ar šķipsniņu sāls 3 – 5 min.
  2. Pievieno selerijas kātu, tomātu pastu un ķiploku. Apcep 3 – 5 min.
  3. Pievieno saldo kartupeli, sasmalcinātu tofu, tomātus, paprikas pulveri un visu sautē 10 min.
  4. Pielej buljonu, un visu sautē uz vidējas uguns vēl 20 min.
  5. Cepeškrāsnī sasildi tako laiviņas pēc norādēm uz iepakojuma.
  6. Saldo kartupeli ar tofu pildi tako laiviņās. Pievieno svaigus salātus, zaļumus, apslaki ar laima sulu un pārber ar nedaudz sieru.

Komentē