VIena recepte no mūsu iknedēļas vakariņām!
SASTĀVDAĻAS (8 TAKO LAIVIŅĀM) :
- 1 mazs sarkanais sīpols
- 1 selerijas kāts, sakapāti
- 1 ēdamkarote tomātu pasta
- sāls pēc garšas
- 1 ķiploka daiva, sasmalcināta
- 400 g saldais kartupelis, sagriezts kubiņos
- 1 x 400 g iepakojums sasmalcināti tomāti
- 1 ēdamkarote sarkanais paprikas pulveris
- * 1 tējkarote malti kajēnas pipari (nepievieno, ja nevēlies pikantu ēdienu)
- 500 ml dārzeņu buljons
- 360 g tofu, sasmalcināts
- 8 tako laiviņas
- svaigi salāti, zaļumi un laims pasniegšanai
- *rīvēts Parmas siers pasniegšanai (ja vēlies vegānisku maltīti, tad nepievieno, vai pievieno rauga pārslas).
PAGATAVOŠANA :
- Pannā sakarsē olīveļļu. Apcep sīpolu ar šķipsniņu sāls 3 – 5 min.
- Pievieno selerijas kātu, tomātu pastu un ķiploku. Apcep 3 – 5 min.
- Pievieno saldo kartupeli, sasmalcinātu tofu, tomātus, paprikas pulveri un visu sautē 10 min.
- Pielej buljonu, un visu sautē uz vidējas uguns vēl 20 min.
- Cepeškrāsnī sasildi tako laiviņas pēc norādēm uz iepakojuma.
- Saldo kartupeli ar tofu pildi tako laiviņās. Pievieno svaigus salātus, zaļumus, apslaki ar laima sulu un pārber ar nedaudz sieru.