VIena recepte no mūsu iknedēļas vakariņām!
SASTĀVDAĻAS (8 TAKO LAIVIŅĀM) :
- 1 mazs sarkanais sīpols
 - 1 selerijas kāts, sakapāti
 - 1 ēdamkarote tomātu pasta
 - sāls pēc garšas
 - 1 ķiploka daiva, sasmalcināta
 - 400 g saldais kartupelis, sagriezts kubiņos
 - 1 x 400 g iepakojums sasmalcināti tomāti
 - 1 ēdamkarote sarkanais paprikas pulveris
 - * 1 tējkarote malti kajēnas pipari (nepievieno, ja nevēlies pikantu ēdienu)
 - 500 ml dārzeņu buljons
 - 360 g tofu, sasmalcināts
 - 8 tako laiviņas
 - svaigi salāti, zaļumi un laims pasniegšanai
 - *rīvēts Parmas siers pasniegšanai (ja vēlies vegānisku maltīti, tad nepievieno, vai pievieno rauga pārslas).
 
PAGATAVOŠANA :
- Pannā sakarsē olīveļļu. Apcep sīpolu ar šķipsniņu sāls 3 – 5 min.
 - Pievieno selerijas kātu, tomātu pastu un ķiploku. Apcep 3 – 5 min.
 - Pievieno saldo kartupeli, sasmalcinātu tofu, tomātus, paprikas pulveri un visu sautē 10 min.
 - Pielej buljonu, un visu sautē uz vidējas uguns vēl 20 min.
 - Cepeškrāsnī sasildi tako laiviņas pēc norādēm uz iepakojuma.
 - Saldo kartupeli ar tofu pildi tako laiviņās. Pievieno svaigus salātus, zaļumus, apslaki ar laima sulu un pārber ar nedaudz sieru.