Auzu pārslu vafeles

Auzu pārslu vafeles

4 vafelēm nepieciešams:

1 ola
50g sviesta vai neitrālas eļļas
75g kviešu miltu Ekstra
50g “Dobeles dzirnavnieka” ātri vārāmās auzu pārslas
150ml mandeļu vai govs piena
rīvēta apelsīna miziņa (no 1/2 apelsīna)
1-2 ēdamk. brūnā cukura (pēc garšas)
1/4 tējk. kanēļa
1 tējk. cepamā pulvera
*var pievienot 1 tējk. upeņu, aveņu vai kādu citu ogu pulveri

Sviestu izkausē un atdzesē. Olu sakul un sajauc kopā ar sviestu, cukuru, pienu un apelsīna miziņu.
Miltus sajauc ar pārslām, cepamo pulveri un kanēli.
Visu samaisi kopā. Cep sakarsētā vafeļu pannā.

4 komentāri

  1. Avatar

    Sveiki! Kādā pannā cepāt šīs vafeles? Cepeškrāsnī vai elektriskajā?

    Atbildēt
  2. Avatar

    Sveika.
    Ar ko būtu labāk aizvietot olu šajā recepte.
    Mums ir problēmas ar olu, bet gribas izgāgināt

    Atbildēt

Komentē