Cukini un ābolu pankūciņas

Cukini un ābolu pankūciņas

Kārtējā recepte, kas tapusi situācijā, “kad mājās nekā nav”  :).

50 g smalki sarīvēta cukini
50 g smalki sarīvēts ābols
1 ola
1 ēdamkarote krējuma
50 g milti (izmantojām bezglutēna miltu maisījumu, bet droši var arī parastos kviešu miltus)
1/4 tēj.k. cepamā pulvera
šķipsniņa kanēļa

Es gatavoju bez cukura, un Everts arī nesmādē, jo pasniedzu kopā ar karoti zemeņu ievārījuma, un saldumam pilnīgi pietiek ar to. Ja vēlies, protams, vari pievienot 1 -2 ēdamkarotes cukura.

Visas sastāvdaļas sajauc. Cep sakarsētā pannā no abām pusēm.

 

 

4 komentāru

  1. Laura, kādas taukvielas Tu izmanto cepot dažādos plācenīšus/pankūkas? Eļļu (kādu), sviestu (kādu) vai ko citu?

    Atbildēt
    • Mazliet olīveļļu. Bet bieži cepu arī krāsnī uz cepamā papīra – bez taukvielām :)

      Atbildēt
  2. Kādā vecumā Tu devi šīs pankūciņas? Manai dāmai drīz 9 mēneši, domāju kau ko paralēli biezenīšiem sākt piedāvāt. :)

    Atbildēt
    • Šīs jau dotu pirms gada vecuma :)

      Atbildēt

Komentē