Edvīna otrā ballīte

Edvīna otrā ballīte

Jāsaka godīgi – ar katru bērna dzimšanas dienu sarūk gan viesu skaits, gan tas, cik ļoti tai gatavojies. Vēlme noskrieties līdz svētkiem tā, lai pēc tam pašai būtu besis, nav it nemaz. Šoreiz gribējās vienkāršus un skaistus svētkus nelielā cilvēku lokā, un pats galvenais – lai jubilārs laimīgs. Tā kā jubilāram ir tikai divi gadi, un viņš vēl pats nevar izvēlēties, ko uz savu ballīti aicināt, es, kas, nebaidos teikt – pazīstu viņu vislabāk – mēģināju izvērtēt, ko viņš pats būtu priecīgs satikt no cilvēkiem, ar kuriem tiekas ikdienā. Ir jau forši saaicināt visus tuvāk un tālāk zināmos bērnus, bet man ļoti negribējās ballīti, kurā ne es, ne jubilārs nevaram aprunāties ar katru no viesiem. Tāpat jau skriešana sanāk, bet man šķiet, ka šoreiz tā tomēr bija mazāka, kā citas reizes! Un jubilārs bija laimīgs – tātad misija – izpildīta!

Bet tagad par praktiskām lietām. Šoreiz dažas vienkāršas idejas bērnu labsajūtai un izklaidēm!

Mums šogad bija divas bērniem paredzētas izklaides, kuras man prasīja 0% rūpju, bet bērniem – 100% prieka. Tās bija :  Lil House koka mājiņa un, protams, lielais pūslis, pa kuru lēkāt.

Koka mājiņu izvēlējāmies, jo nekā līdzīga mūsu bērnu ballītēs līdz šim nebija bijis. Man iepatikās ideja – mājiņa ir saliekama un ērti uzstādāma dārzā vai iekštelpās.

Pirmkārt, to var izmantot spēlējot lomu spēles, piemēram, veikalos, vai vienkārši noslēpjoties tajā no ballītes burzmas, vai paslēpju ietvaros.

Uz mājiņas jumta var zīmēt ar krītiņiem, un mūsu dēls to izmantoja, lai kārtējo reizi neparastā vietā uzzīmētu Saules sistēmu!

Mājiņai komplektā nāk krāsainas tapiņas un burti, kā arī gumijas, ko var veikli satīt ap māju, kā vien mazie vēlas.

Mierīga un radoša izklaide, un tādas ballītēs vienmēr noder, jo ne vienmēr visi grib tikai lēkāt – no tā arī maziet jāatvelk elpa.  Šādu mājīņu var arī noīrēt!

Bet par to lēkāšanu… lai cik reizes nebūtu izlēmusi bez pūšļa ballītē tomēr iztikt, bērni pieprasa savu.

Un, tā kā viņi to arī maksimāli izmanto, tad, lai jau iet! Mums patīk “Piepūšamie.lv”! Starp citu, no viņiem var ne tikai noīrēt pūsli, bet arī sarīkot ballīti “Piepūšamie.lv” bāzes vietā Rāmavā! Atsauksmes ir dzirdētas pašas labākās ;). Varbūt ir vērts izmēģināt, jo īpaši, ja gribas ballīti ārā, bet sava pagalma nav!

Vispār Edvīna ballītei gatavojos ļoti mierīgi. Gribētos teikt, ka izvēlējos vieglāko ceļu arī it visā, kas attiecas uz dekorācijām.

Pagalma izdekorēšana  viennozīmīgi padara svētku dienu īpašāku!

Šoreiz visu svētkiem nepieciešamo atbilstoši tematikai “Lidmašīnas” – krūzītes, salmiņus, šķīvīšus, virteni, galdautu, karināmos dekorus – atradu veikalā “Party inbox Latvia”.

Tur izvēle ir tiešām liela un gaumīga. Noteikti iesaku kādreiz pirms ballītes aizdoties un pašiem visu apskatīt! Līdz šim vēl nekad nebiju tur bijusi, bet tagad zinu – atgriezīšos!

Baloni gan mums, kā ierasts – esam uzticami saviem draugiem Helium, kuri zina, kas mums patīk. Atliek pateikt vienu vārdu, no kā viņi uzbur mums pārsteigumu!

Uz Edvīna baloniem bija uzraksts – divgadnieks, kā arī viņa vārds un lidmašīna!

Daudzi vaicāja, kur iegādāties gaismas kasti ar maināmiem burtiem – tā ir no Cellbes.lv.

Pirms dzimšanas dienas tik vien izadrīju, kā sagatavoju nelielu infografiku ar šī gada aktualitātēm, ko izgatavoja Secret Forest. Man šķiet feini, ka no katras dzimšanas dienas būs šāda piemiņa – plakāts! Vecāko dēlu pirms dzimšanas dienas, līdzīgi kā pirms gada, noteikti atkal intervēšu, jo tās atbildes ir jātver, kamēr vēl var! :)

Bildes.. jā.. nepaspēju es attīstīt jaunas, vai izgatavot fotogrāmatu. Tas aizņem ārprātā daudz laika, un šoreiz tas gāja secen…Bet nekas. Tāpat šis tas bija iekrājies no citiem gadiem!

Par ēdienu ballītēs atļaušos pastāstīt drīzumā citā ierakstā, jo tas būs gari…:) Ceru, ka ar šo ierakstu atbildēju uz visiem populārākajiem jautājumiem, kas ienācās pēc bilžu publicēšanas! Ja ir vēl kāds, droši vaicā!

VARBŪT TEV NODER :

LIL HOUSE MĀJIŅA : https://www.facebook.com/lilkidshouse/
PŪSLIS : https://piepusamie.lv
LIDMAŠĪNU DEKORI UN TRAUKI  : https://www.partyinbox.lv
BALONI : http://helium.lv
GAISMAS KASTE : https://www.cellbes.lv/
PLAKĀTS : https://secretforest.lv
BILDES : http://myprint.lv
KOKA DEKORS : LeveUp

 

 

 

 

1 komentārs

  1. Sveika, Laura!
    Tuvojas manas divgadnieces ballīte, un ar ļoooti lielu nepacietību gaidu solīto rakstu par ēdienu ballītēs. Tak noteikti būs “jānosper” kāda ideja :)

    Lai radoša raksta tapšana :)

    Atbildēt

Trackbacks/Pingbacks

  1. Ēdiens bērnu ballītēs | Viens + Viens - […] jau solīju rakstā par to, kā svinējām Edvīna dzimšanas dienu, atsevišķu sadaļu veltīšu ēdiena tēmai. Te nu tā […]

Komentē