Piparkūku vafeles

Piparkūku vafeles

Esam atgriezušies laikā, kad visi atkal dzīvojamies pa mājām, kas, protams, nozīmē arī vairāk gatavot ēst gan mazajiem, gan lielajiem, jo ēšana ārpus mājas īsti nav opcija. Tādēļ kopā ar Stockmann piedāvāju jums recepti PIPARKŪKU VAFELĒM kādām brīvdienu vai vēlām darba dienu brokastīm! :) 

Sastāvdaļas :

  • 70 g kviešu milti
  • 70 g auzu milti
  • ½ tējkarote cepamais pulveris
  • ½ tējkarote malts kanēlis
  • ¼ tējkarote maltas krustnagliņas
  • ¼ tējkarote malts ingvers
  • šķipsniņa malts muskatrieksts
  • šķipsniņa sāls
  • 200 ml mandeļu piens
  • 40 g izkausēts sviests
  • 1 ola
  • 2 ēdamkarotes brūnais cukus
  • 2 ēdamkarotes melase (*vari aizstāt ar brūno cukuru, bet ar melasi būs izteiktāka garša) 

Pagatavošana :

  1. Miltus sajauc ar garšvielām un cepamu pulveri.
  2. Olu sakul ar dakšu. Pievieno pienu, cukuru, melasi un izkausētu sviestu. 
  3. Visas sastāvdaļas viegli sajauc kopā.
  4. Cep sakarsētā vafeļu pannā.

Visus produktus, ko izmantoju receptē, izvēlējos Stockmann pārtikas preču nodaļā! Stockmann delikateses un pārtiku iespējams arī saņemt uz mājām ar bezkontakta piegādi (ielūkojies Stockmann mājas lapā un Bolt Food aplikācijā).

Komentē