PILDĪTAS PAPRIKAS AR KVINOJU UN BATĀTĒM NO PLATFORMAS “KO ĒST?”

PILDĪTAS PAPRIKAS AR KVINOJU UN BATĀTĒM NO PLATFORMAS “KO ĒST?”

Šī ir viena no receptēm, ko izvēlējos pagatavot no jaunajā recpešu platformā “Ko ēst?” pieejamajām receptēm. Šī platforma ar receptēm, kas pieejamas “Maxima” PALDIES kartes lietotājiem, ir dāvana MAXIMA 20. gadu jubilejā! 

Kāpēc, manuprāt, šī recepšu platforma ir jo īpaši noderīga? Jo izvēloties recepti MAXIMA mobilajā lietotnē, ir iespēja automātiski pievienot nepieciešamās sastāvdaļas receptei savam iepirkumu sarakstam. Ērti, viegli un pārskatāmi! 

Platforma “Ko ēst?” pieejama ikvienam PALDIES kartes īpašniekam. Ja Tev vēl nav PALDIES kartes, vari tai reģistrēties MAXIMA mobilajā lietotnē, vai www.maxima.lv/paldies/paldies-konts.

Bet nu pie receptes!

SASTĀVDAĻAS (2 personām) : 

  • 600 g (2 veselas) paprikas
  • 120 g kvinoja
  • 200 g saldais kartupelis
  • 400 g pētersīļi
  • 100 g Maasdam siers
  • Sāls, pipari

PAGATAVOŠANA : 

  1. Kvinoju vāra sālsūdenī 8 minūtes, noņemno uguns, uzliek vāku un atstāj uzbriest.
  2. Saldos kartupeļus nomizo un sagriež kubiņos.
  3. Paprikas pārgriež horizontāli uz pusēm un izņem sēklas.
  4. Kvinoju sajauc kopā ar saldajiem kartupeļiem, smalki sagrieztiem pētersīļiem un rīvētu sieru. Pievieno sāli un piparus pēc garšas.
  5. Masu pilda papriku pusītēs. 
  6. Cep 190 grādos 40 minūtes.

Komentē