Šis nav sponsorēts ieraksts, taču vēlos padalīties ar veidu, kā iztēreju kasti ar “Dimdiņu” produktiem, ko saņēmu dāvanā – liku pitas maizēs vai tortiljās ar grilētu gaļu, jogurta mērcīti, nedaudz fetas sieru un zaļumiem!
Pitas maizes var tiešām pildīt ar jebko – vai tā būtu grilēta, vai krāsnī cepta vistas fileja, liellopa gaļas steiks, šašlika, vai cita veida grilētas, vai ceptas gaļas pārpalikumi. Veģetārajā versijā ēdu ar turku zirņiem.
![](https://cdn.viensplusviens.lv/2021/07/4C0CA311-ABCD-43C1-AF49-19E69552D4F9-819x1024.jpg)
Piedevās lieliski der gan korejas burkāni, kimči, grila salāti, “coleslaw”, marinēti sīpoli un gurķīši, kāda pikanta mērcīte un zaļumi.
Mērcīte, ko gatavoju pitas maizēm : uz 200 g grieķu jogurta izmantoju 1 ēdamkaroti pesto (klasisko vai tomātu) un 1 tējkaroti Dižonas sinepes. (Šo var variēt pēc pašu garšas kārpiņām).
![](https://cdn.viensplusviens.lv/2021/07/B129AC4E-9163-4126-98BA-1787A9B9D6AE-819x1024.jpg)