Pitas maizes ar grilētu gaļu vai turku zirņiem

Pitas maizes ar grilētu gaļu vai turku zirņiem

Šis nav sponsorēts ieraksts, taču vēlos padalīties ar veidu, kā iztēreju kasti ar “Dimdiņu” produktiem, ko saņēmu dāvanā – liku pitas maizēs vai tortiljās ar grilētu gaļu, jogurta mērcīti, nedaudz fetas sieru un zaļumiem!

Pitas maizes var tiešām pildīt ar jebko – vai tā būtu grilēta, vai krāsnī cepta vistas fileja, liellopa gaļas steiks, šašlika, vai cita veida grilētas, vai ceptas gaļas pārpalikumi. Veģetārajā versijā ēdu ar turku zirņiem.

Piedevās lieliski der gan korejas burkāni, kimči, grila salāti, “coleslaw”, marinēti sīpoli un gurķīši, kāda pikanta mērcīte un zaļumi.

Mērcīte, ko gatavoju pitas maizēm : uz 200 g grieķu jogurta izmantoju 1 ēdamkaroti pesto (klasisko vai tomātu) un 1 tējkaroti Dižonas sinepes. (Šo var variēt pēc pašu garšas kārpiņām).

Komentē