Siltie kabaču un paprikas salāti

Siltie kabaču un paprikas salāti

Man vēl neviens nav uzdāvinājis kabaci, tādēļ apskaužu visus, kuriem nav kur tos likt! Es varētu tos ēst vēl daudz un dažādos veidos, piemēram, salātos… Kabaci un papriku var arī grilēt!

SASTĀVDAĻAS (2 porcijām) :

  • 400 g kabacis (1/2 daļa no milzīga kabača vai 1 vidējs kabacis), sagriezts palielos kubiņos
  • 300 g sarkanā paprika (1 vesela paprika), sagriezta palielos kubiņos
  • 2 tomāti, sagriezts kubiņos
  • 1/2 sarkanais sīpols, sagriezts plānās ripiņās
  • 70 g rukola
  • 50 g fetas siers, sadrupināts
  • 1 – 2 ēdamkarotes sojas mērce
  • 1 tējkarote Dižonas sinepes
  • svaigs baziliks pasniegšanai
  • balzamiko pasniegšanai

PAGATAVOŠANA :

  1. Sakarsē krāsni 190 grādus siltu.
  2. Apslaki kabaci un papriku ar olīveļļu un sāli pēc garšas . Cep krāsnī 20 minūtes.
  3. Rukolu sajauc ar sīpolu, tomātiem, sojas mērci, sinepēm un fetas sieru.
  4. Kad kabacis un paprika gatavi, visu sajauc kopā un pasniedz ar svaigu baziliku un balzamiko.

P.S. Ja man būtu kabači, es jūs gan pacienātu.. :)

Komentē